trampolin

Bliv klogere på havetrampolinen

Bor man på landet eller i forstæderne, vil man formentligt dagligt se en trampolin. Det er nemlig mest udbredt i haver rundt omkring i landet. Bor man derimod i en større by, vil der ikke være lige så stor sandsynlighed for, at man dagligt ser på havetrampoliner. Det er der naturligvis en meget oplagt grund til: der er ikke plads. For at have en stor trampolin stående udenfor kræver naturligvis, at man har forholdsvis meget plads. Har du denne plads, og er du interesseret i en trampolin til haven, kan du her blive klogere på, hvad du skal vide, før du køber den. En af de ting, du skal vide, er, at en udendørs trampolin sagtens kan stå udenfor hele vinteren. Samtidig er det dog også vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er så sundt for den. For der er nemlig ingen grund til at lade din udendørs trampolin blive stående udenfor, hvis du kan undgå det.

En trampolin skal man passe på

Det er meget normalt, at man tager sine havemøbler ind, når det er vinter og koldt. Det gør, at man kan have sine havemøbler i meget længere tid. For ved at stille dem indenfor når det er koldt, og der er mere nedbør, er man med til at sikre, at de ikke bliver ødelagte af nedbør og blæst.

Det samme gælder for en trampolin. Sørger du for at skille din trampolin ad og stille den ind om vinteren, så vil du opleve, at den holder længere. For selvom den sådan set godt kan holde til det, vil du også opleve, at den ikke har så godt af at stå udenfor. Og ingen i familien vil formentligt hoppe ud på denne trampolin i løbet af vinteren. Derfor står den udenfor og bliver mere og mere slidt til ingen verdens nytte.