Artikler

HVAD DAG JOB? NY GAMING TREND BETYDER BRUGERE KAN LIVE FRA DERES KONSOL

Gaming industrien er større end nogensinde og som sådan så er mulighederne for at gøre en levende fra gaming. I Korea, gaming konkurrencer er begyndt at tage på nogle af statur af major league sports og som Vesten følger trop, mulighed for spillere at tjene en løn fra deres konsol bliver Evermores en realitet.

medstifter Francesco Albamonte stater “Hvis folk godt de kan gøre penge. Det er så simpelt. Så længe de har et sted at spille fra er deres eneste begrænsning deres dygtighed.”

Skill baseret gaming online, indtil nu hovedsageligt været begrænset til casual spil og traditionelle brætspil, men som teknologien forbedrer og konsol spillere kræver flere spillesteder for deres stil af gaming, stadigt stigende muligheder åbne. Med nogle konsol turneringer giver præmier i tusindvis, kan det være tid til at genoverveje jeres holdning til videospil.

Kina anerkender allerede gaming som en sport med 50 millioner seriøs video leg i Kina alene og falder sammen med OL, GGL Global Gaming holder de digitale spil og forventer flere besøgende og aktører end de olympiske lege, selv.

“Dette virkelig viser hvor langt konkurrencedygtige gaming er kommet,” fastslår Albamonte “og med eksponeringen OL vil få det er uundgåeligt, at nogle af fokus vil være på konkurrencedygtige gaming.”

For alle dem forfald den ‘digitale spil’ årets websites såsom bør holde dine færdigheder poleret og forhåbentlig line dine lommer klar til den næste i London i 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.