Artikler

Online artikler – få trafik

Online artikler kan være den bedste måde at få trafik til dit websted. Skrive artikler og sende dem til gratis artiklen mapper er helt sikkert en af de billigste måder. For at gøre det arbejde, skal du dog være overbevisende.

Måske du spekulerer på, hvad overbevisende skriftligt har at gøre med artikler. Du er ikke ligefrem sælge noget med en informativ artikel, er du? Faktisk, du er. Først skal nødt du til at overtale læseren til at holde læsning indtil han får til dit link nederst. Så har du at give læseren en grund til at klikke sig igennem til dit websted. Brug følgende tip til at få mere trafik ved at skrive overbevisende.

Overbevisende Online artikler

1. søgeord optimeret overskrifter. “Hvor meget kan du gøre dette år?” vil få flere læsere end “Gøre flere penge,” men kun hvis folk kan finde artiklen først. “Get Rich skrive enkle artikler,” kunne have været en mere opmærksomhed sensationsprægede overskrift, men jeg brugte “Online artikler”, fordi det er en søgeordssætning, som folk søger faktisk. Selvfølgelig, hvis du kan bruge gode søgeord og iøjnefaldende overskrifter, er det endnu bedre.

En anden måde at have bedst af begge, er at skrive artiklen to gange. Firt skriver det med en god titel, søgeord optimeret, og derefter igen skrive det og sende det igen med en mere fængende titel. Mal et billede i syv ord eller mindre, hvis du kan. “Tusind Dollars faldt af min tabel,” måske lokke dem i. Titler med, “10 måder at…” eller “Undgå disse seks fejl-…” eller “Hvordan at…” i dem, er også populære.

2. artikel beskrivelse. Mange artiklen mapper kræver en beskrivelse. Dette lader læseren ved hvad artiklen handler om, og forhåbentlig overbeviser dem til at læse den. Antydning af ting og efterlader læseren ønsker mere kan hjælpe: “Hvis du foretager disse fejl, du mister penge hver dag. Lære at undgå de mest almindelige optimering fejl.”

3. artikel krop. Du skal skrive i din naturlige stil, eller, hvis du endnu ikke har udviklet sig, holde sig til nem “top 10” typer af artikler. Holde afsnit kort eller læsere vil miste interessen. Antydning af ufuldstændighed kan også bidrage til at få læserne til at besøge dit websted. Instaed af, “Her er, hvordan man skriver artikler.” Sige, “Her er nogle af de teknikker jeg bruger til at nemt skrive nye artikler.” Du vil have dem på udkig efter de andre teknikker – på dit websted.

4. brug undertekster. Brugen af undertekster og rubrikker bryder op en artikel, at gøre det lettere at læse. Undertekster hjælper også til at optimere en artikel for søgemaskiner, hvis de indeholder gode søgeord. Du vil bemærke, jeg bruger ofte undertekster, som den kommer op…

Online artikler – ressource boks

Du skriver online artikler få trafik, som du får fra linket i den forfatter ressource box – hvis en læser klikker på det. Opfordre dem til at gøre det, og aldrig bare sætte dit navn, acheievements og et link. I det mindste sige “at lære mere, kan du besøge…” eller noget lignende.

Min mest succesfulde ressource boks er til min fast ejendom hjemmeside. Det lyder, “Steve Gillman har investeret i fast ejendom i år. For at få en gratis real estate investering kursus, og se et foto af en smuk hus han og hans kone købte for $17,500, besøg”er den ressource boksen hvad online artikler handler om. Nedenfor finder du en en anden en, der har fungeret godt for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.