Artikler

Brochuriffic udskrivning

Messe, fast ejendom notering, datablad, nye produkt kampagner og lignende vil aldrig være komplet uden at fremme dem via brochurer. Måske, brochure har sin egen måde at imponere offentligheden og overtale dem til at deltage, købe eller abonnere.

Men det mest generende aspekt er budgettet. Hvordan vil du gøre dine brochurer ser fantastisk endnu billig?

Der findes forskellige brochure udskrivning processer disse dage. Først er to-farvet brochure udskrivning. Som navnet antyder, bruger den kun to farver. Oftest kommer det i sort og hvid eller en monokrom af en farve. Dette er den billigste slags print proces for brochurer. Dog kan dette ikke være gældende for alle designs. Kan vises nogle klassiske, nogle kan synes kedelig og livløs.

En anden proces er 4 farve brochurer udskrivning. De fleste af de iørefaldende brochurer, vi har i disse dage er trykt i denne proces. 4 farve brochurer udskrivning bruger CMYK-farver. Disse er cyan, magenta, gul og sort. Disse farver bruges til at oprette andre farver, der vil supplere farverne i dit design. Der er computer softwareprogrammer, der konverterer tekst eller billede til CMYK. På denne måde, vil det være nemt for printere til at arbejde på din brochure udskrivning behov.

Farver kan være lidt tricky, især når du ser dem på din computerskærm. Computerskærme bruger RGB-farve. Røde, grønne og røde farver vil føre til forskellige farver end dem, der oprettes via CMYK-proces. Faktisk, hvis du udskrive din brochure på en inkjet- eller laserprinter, vil resultatet være meget anderledes fra, udskrives gennem 4 farveudskrivning.

En af de vigtigste højdepunkter, hvorfor masser af mennesker vælger 4 farveudskrivning er, at den håndskrift eller blande proces er computerstyret. Desuden, de får konsekvent farver hele den udskriftsresultat. Plus de får det til en kompetent pris. Disse er formentlig grundene til 4 farve brochure udskrivning er det mest populære valg blandt kyndige iværksættere.

6 farveprint er også et godt valg. Denne proces bruger 6 farver til at skabe flere farver end den sædvanlige trykprocessen. Ulempen er dog, at denne proces ikke kan være godt til dine ressourcer.

Hvis du ønsker en nøjagtig farvematch til din brochurer, gå til pantone-farver. Farver er omhyggeligt blandet for at komme op med den nøjagtige farve. Tusindvis af farver er tilgængelige via pantone. Der er bøger viser dem. Alt du skal gøre er at vælge imellem dem. Lad fantasien svæve, chancer er farverne i dit sind kan opnås gennem pantone. Ulempen er dog, at det er dyrt.

Nu har du valg. Det er op til dig hvordan du kan optimere dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.