Bolig

Nysgerrig Samlere Af Muslingeskaller; Identifikation Og Interessante Fakta

Hotel Room Businesswoman After Check In Vi forsket rundt og fandt nogle pæne planer fra Ana Hvid Counter Højde Haven Senge (billedet nedenfor). Mål fiskegrej butikker, markeder, små mom og pop nærbutikker sammen travlt fiskeri ruter, og haven butikker. Disse holder længere og er mere støttende end den “gratis” dem, de fleste butikker tilbyder. Kartofler, for eksempel, kan være en god plante til at vokse i en container, men når du balance udgifter til materialer og jord er brug for, det er usandsynligt, at være investeringen værd for almindelig Russets, der i forvejen er så billigt i butikker. Her er den skåret liste over alle de dele, Bruge dette som din guide, hvis du planlægger at redde materialer.

De planer fra Ana Hvid ‘ s hjemmeside siger, at bruge alle slags pre-boring, guide skruer osv., men jeg havde ikke lyst til at spilde tid på at bruge den, så jeg gik med en pneumatisk sømpistol og indramning negle. En ting, jeg indså, efter at det første snit var, at planerne var for en FULD størrelse seng og ikke en DRONNING, som vi havde. Min sædvanlige vane var til at holde en fuld vandkande på min balkon, så når jeg gør, vand planter, vand temperatur, der matcher dem. Med beholdere, du bliver nødt til at vande og gøde dem oftere, så i en have plot.

Vi oprindeligt havde en vision om at fylde haven bund med grus, men efter at have set den koster, og hvor mange ture med en trillebør, det ville tage mig, besluttede vi os mod, at (Halleluja!) og i stedet plukket ud nogle cedar barkflis. Tilføj mere snavs, indtil du udfylde den hængende kurv og tryk forsigtigt rundt i bunden af hver plante for at sikre rødder. Trin 2. Tilføj klamper til de to midterste vægge. Jeg har besluttet at bygge to 2’x8′ – bokse, to 2’x6′ og en 2’x4′. Jeg har også leget lidt på designet for at tilføje mere stabilitet til hver boks, så jeg har inkluderet materialer og skåret liste.

1×4 nedenunder. Jeg skar og hæftet hardware klud og derefter naglet 1×4 bestyrelser for ekstra stabilitet. Jeg har også naglet 1×4 bestyrelser mellem hvert ben 24″ fra toppen af boksen for at gøre dem mere stabile. Den 6′ – bokse tog tre 4×4 på hver side og otte 24″ 1×4 nedenunder (billedet bag 8′ boks). Jeg bragte have kasser i baghaven, så jeg kunne placere pavers og trædesten, https://34seng.dk/ hvor jeg ville have dem. Leje en rendegraver fra din lokale udstyr gården og begynder at grave i outlet side af tanken. Skruen fra krydsfiner side til klampen, som vist ovenfor, behøver du ikke at bore disse forbindelser.